Sonko blog

Kreatív élménybeszámolók, történetek, szóviccek, és egyéb fárasztások.

Friss topikok

  • m3cc: Így matematikai struktúrák vizsga előtti estén ez jólesett. (2010.01.06. 22:30) Űropera, algebra
  • dzsucseharcos: Kteszibiosz építtetett pneumatikus katapultot, mely természetesen nem onager alakú volt, hanem nag... (2008.11.13. 18:56) Steampunk agyalás - a pneumatikus katapult
  • Maes: Ez igen:) Tetszetős (2008.10.07. 20:49) Gyerekkor

Linkblog

Az X-akták bűvöletében

2007.07.22. 23:46 Sonko

Közel éjfél, unatkozok, éppen a 2 csilió darab x-akták részt csomagolom ki szépen, meg amúgy gépet takarítok, vírust irtok, ilyenek. Az X-akták érdekes sorozat, bár eszembe jutott róla pár dolog. Pl. miért szórakoznak mindig zseblámpával, mert ugye nyomozni csak éjszaka lehet, de legfeljebb félhomályban, a lámpát felkapcsolni valami borzasztó dolog lehet.
 Valamint hogy Mulder az első három évadban sose tudja elsütni a pisztolyát, mindig közelharcba bocsátkozik. Ja, amúgy egy résznyi idő alatt bármit regenerál, ha megöregszik, azt is.
 És persze láttak már száz ufót, meg még ennyi egyéb paranormális hülyeséget, de sose hisznek el semmit.

Mindegy, jó sorozat azért ez - bár kicsit régi - punnyadáshoz erősen ajánlott. De nem árt ha a monitorodon jó erős a brightness funkció (kicsit arra emlékeztet, mint amikor a Dungeon Master 2-ben inkább felcsavartam a monitor fényerejét, hogy ne fogyjon a fáklya. Hehe, régi szép idők)

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat x akták

A bejegyzés trackback címe:

https://sonko.blog.hu/api/trackback/id/tr86123246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása